Stef Zweers

stef-zweers.nl

Voordeeluitjes met de kids

1 min gelezen

feestdagen groepsuitje logo_topSamen met mijn collega’s van het kinderdagverblijf wilden we een keer wat leuks gaan doen met de kinderen. Natuurlijk hebben we hier wel toestemming voor nodig van de ouders, Ook moeten we denken aan een uitje dat niet te duur is maar het moet natuurlijk geen saai uitje worden. We hebben een offerte aangevraagd bij IetsDoenOfferte voor voordeeluitjes met kinderen. Wij kregen hier al snel reactie op en hebben toen gekozen voor een leuke speurtocht door het bos. Een boswachterij zet alles uit in het bos zodat wij niks hoeven te doen en dat we ons kunnen richten op de kinderen. Ze moeten namelijk wel goed in de gaten worden gehouden.

Lekker picknicken

De speurtocht was erg goed bevallen, iedereen heeft het leuk gehad en ze hebben veel moeten nadenken. Wij waren bang dat de kinderen erg snel zouden afhaken, maar het was goed geregeld! Na de leuke speurtocht met de kinderen hebben we een lekkere boterham gegeten. Ze hadden allemaal zelf een lunchpakketje mee genomen en hebben we lekker gepicknickt in het bos.

Het is erg moeilijk om voordeeluitjes te verzinnen voor een groep kleine kinderen. Niet alle uitjes zijn gericht op elke leeftijd, maar gelukkig hebben wij dankzij IetsDoenOfferte een voordeel uitje gevonden waar iedereen aan mee kon doen. Het was een geslaagde dag!