Stef Zweers

stef-zweers.nl

Eksteroog: pijnlijke punt op je voet

1 min gelezen
Eksteroog

Logo_footlogics.nl3_1Ik had altijd heel veel last van eeltvorming op mijn voeten. Op zich niet zo een ramp, het is goed te behandelen. Maar door deze eeltvorming ontstonden er ook regelmatig eksterogen. Mijn oma noemde ze altijd eeltpitten en ik begreep bij mijn eerste eksteroog waarom: het voelt alsof er een pit in je eelt zit. En dat is pijnlijk. Vooral wanneer je schoen er continue tijdens het lopen tegenaan duwt. Ik heb sinds die eerste keer altijd van die speciale pleistertjes en zo in huis om de pijn te verlichten. Totdat een vriendin mij wees op footlogics.nl. ‘Zijn inlegzooltjes niet wat voor jou?’ vroeg ze erbij. Ik was wel geïntrigeerd door deze vraag. Want wat hebben voetzooltjes nu met eksterogen te maken?

KIDS_Small-300x272Minder eelt dankzij Footlogics.nl

Nou, alles, zo bleek uit de informatie van de website van Footlogics. Een verkeerde stand van je voeten kan er voor zorgen dat er meer druk op bepaalde delen van je voet komt te staan, waardoor er meer eelt wordt aangemaakt – met alle pijnlijke pit-gevolgen van dien. Door het dragen van inlegzooltjes in goed passende – niet knellende – schoenen, wordt eeltvorming verminderd en voorkomen. Ik heb ze bestelt en hoewel ik eerst een beetje sceptisch was, ben ik daar helemaal van teruggekomen. Het loopt heerlijk, de zooltjes passen perfect in al mijn schoenen en… geen eksteroog meer gezien.

SPORTS_Small-300x283

Gerelateerd