Stef Zweers

stef-zweers.nl

Profiteer van de ultieme snelheid van de nieuwste Mac studio

3 min gelezen

Als je kijkt naar de snelheid waarmee computers tegenwoordig kunnen functioneren en de rekenkracht die hiermee gepaard gaat, dan kijk je daar als modern mens helemaal niet raar van op. Ook als je met de cijfers om de oren wordt geslagen, dan nog zullen je wenkbrauwen mooi op hun plek blijven. Dat komt natuurlijk vooral ook omdat zulke cijfers voor jou weinig betekenis hebben. Toch is een geschiedenisles over computers wel eens handig om te beseffen hoe wonderlijk de techniek is van bijvoorbeeld de nieuwste mac studio. Je kunt deze computer vergelijken met de allereerste Macbook en zelfs dan kun je niet anders dan met stomheid geslagen zijn. De verschillen in snelheid, opslagcapaciteit, werkgeheugen en aansluitingen zijn ontzettend groot. De reden dat we toch vaak bijna verwend zijn voor wat betreft de apparatuur die we gebruiken, komt door de kleine sprongen die worden gemaakt bij de nieuwe ontwikkelingen. Als je van de oude 386 PC in 1 keer de overstap zou maken naar de mac studio, dan zou je spontaan flauwvallen. Je zou dan in de jaren 80 het idee hebben dat je naar de toekomst bent gereisd. Maar als je van een Mac Pro naar de mac studio gaat, dan blijf je uiterst kalm. Je beseft dat de mac studio een upgrade is en dat deze een stuk sneller is dan de voorganger. Maar dat is ook precies wat je verwacht en wat je in feite ook eist. Apple is een duur en innovatief merk en dus verwacht je ook dat een mac studio in staat is om alle concurrentie weg te blazen. Het is omwille van deze verwachtingen, dat we soms wat al te laidback zijn met onze waardering voor dit soort hypermoderne en geavanceerde technieken. Een mac studio is namelijk echt absurd snel, bevat ontzettend veel rekenkracht, heeft meer dan genoeg aansluitingen en past ondanks dat alles in zeer compacte vorm gewoon op je bureau. Het prijskaartje liegt er dan ook niet om. Maar dan profiteer je dus wel van al de nieuwe features en ook de extreme betrouwbaarheid. Apple computers staan te boek als de meest betrouwbare en solide computers die je kunt kopen. Mocht je op zoek zijn naar een Apple product zoals de mac studio, dan kun je uiteraard terecht bij de winkel van onlinemacwinkel.nl. Hier kun je verschillende Mac producten  bestellen waaronder ook de mac studio. 

Bestel een mac studio online via onlinemacwinkel.nl

Indien je op zoek bent naar artikelen van Apple, of het nou een Macbook is of een accessoires behorende bij een Macbook, dan ben je bij onlinemacwinkel.nl aan het juiste adres. Hier vind je alles wat te maken heeft met Apple. Denk aan: 

  • Mac Pro
  • Mac Book
  • Thunderbolt 
  • Externe harde schijf
  • SSD 

Als Apple gebruiker is het dan ook zeker goed om deze site achter de hand te hebben, zodat je ook snel de nodige accessoires en upgrades voor je Apple product kunt kopen. 

Kijk voor meer informatie op de website

Mocht je meer willen weten, dan kun je uiteraard altijd even een kijkje nemen op de website van onlinemacwinkel.nl.