Stef Zweers

stef-zweers.nl

Wie kan op een leuke manier voor u boodschappentassen bedrukken?

3 min gelezen

Ik hou van tassen. Van alle tassen, het maakt me echt niet uit. Ik hou al van tassen sinds dat ik klein was. Toen pikte ik altijd mijn moeders en mijn zussen hun tassen, stiekem natuurlijk, ik nam ze dan mee wanneer ik ging shoppen. Of wanneer ik naar school ging nam ik een van hum mooie rugzakken mee, altijd een of ander merk, en dan showde ik deze op school en deed alsof hij van mij was. Het is nu jaren later en ik ben nog steeds gek op tassen dus, dat is nooit overgegaan. Ik heb mijn eigen collectie en nu steelt mijn dochter ze van mij. Gelukkig zet ze ze altijd weer netjes terug op hun plek, ja die hebben hun eigen pekje, dus ze mag ze altijd gebruiken. Nu heb ik dus een nieuw soort tassenfetish; ik ben gek op boodschappentassen. Niet die plastic tassen die je in de winkel ziet maar vilten, jute of non woven tassen bijvoorbeeld. De boodschappentassen bedrukken vind ik nog het allerleukst. Dit laat ik doen op de site interrelatiegeschenken.nl. Daar laat ik de boodschappentassen bedrukken, super leuk en in 5 dagen klaar. U kunt eerst de kleur van de boodschappentassen die u wilt bedrukken, dan de drukkleuren, de drukposities en natuurlijk het aantal. U kunt het bestand dat u op de tas wilt laten bedrukken achteraf sturen, u krijgt altijd een digitale voorproef en ze leveren gewoon snel. De boodschappentassen bedrukken is nog zo moeilijk niet zoals u kunt lezen, zij doen uiteindelijk al het werk natuurlijk. U kunt een offerte vrijblijvend naar uw email laten sturen. En binnen 2 uur krijgt u een gratis proefdruk in de mail. Als u een spoedlevering heeft dan kan dat ook maar dan moet u even contact met ze opnemen via email of telefoon. De prijzen van de boodschappentassen die u wilt bedrukken gaat per hoeveelheid. De site verkoopt ook pennen, drinkwaren, kantoorartikelen, gadgets en usb sticks en kleding en petjes. Een hele leuke site waarbij u zelf kunt uitkiezen wat u wilt en wat u erop bedrukt wilt hebben, makkelijk en simpel!

Wilt u ook boodschappentassen gaan laten bedrukken?

Dan is dit bij uitstek de site om naar toe te gaan als u dit wilt gaan doen. Ze kunnen zoveel leuke dingen doen om uw tas er zo leuk mogelijk uit te laten zien met de bedrukking die u erop wilt laten zien. Super leuk en ze vragen echt wat u wilt en wat u op de tas wilt. Gewoon plezier maken vind ik dan altijd, het leven is al zo serieus soms.

Interesse in uw tassen te laten bedrukken?

Dan is dit bedrijf echt een leuke optie, want:

  • Ze verkopen heel veel tassen die u kunt laten bedrukken met wat u wilt
  • Ze zijn vriendelijk en leveren snel
  • Ze doen dit al heel lang en weten wat ze doen

Dus gaat u maar een keertje kijken dan ziet u zelf wat ik bedoel, het is gewoon een leuke site en ze verkopen leuke spullen met leuke opdrukjes die u ook nog eens zelf mag uitkiezen. Super leuk! Ik ben heel erg tevreden met mijn tasjes!

Lees meer…