Stef Zweers

stef-zweers.nl

Wilt u duurzame notitieboekjes bedrukken laten?

3 min gelezen

Als wij reclame voor ons bedrijf willen maken, dan doen wij dat meestal aan de hand van gebruiksvoorwerpen omdat wij weten dat het beter is om mensen langdurig aan reclame bloot te stellen dan wanneer je ze zo nu en dan een foldertje laat zien waarin je beschrijft wat je voor hen kunt doen. Wij wilden daarom dit jaar graag notitieboekjes bedrukken laten door mensen die ons iets moois konden leveren. Ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik een leverancier kon vinden die niet alleen de boekjes kon leveren, maar die dus ook de notitieboekjes bedrukken kon. Ik heb toen online gezocht naar geschikte partijen en ik heb daarbij in het bijzonder gelet op de opties die deze mensen te bieden hadden op het gebied van duurzaamheid. Ik wilde graag zorgen dat ik met een bedrijf in zee zou gaan dat het notitieboekjes bedrukken goed zou kunnen doen en op een manier die het milieu niet teveel zou belasten. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site greengiving.nl kon gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik ben daarom met veel plezier door het aanbod van deze site gegaan. Deze mensen doen er alles aan om te zorgen dat je voor een goede prijs geholpen kunt worden en ik ben daarom blij dat ik hier op de pagina terecht ben gekomen. Ik heb gezien dat het notitieboekjes bedrukken een van de taken van deze mensen is en daarom leek het mij goed om een keer met hen in contact te treden. Ik wilde namelijk graag weten of zij mij ook voor een goede prijs konden helpen en ik toen te horen gekregen van een uiterst vriendelijke medewerker dat zij mij heel goed van dienst konden zijn. Dat was goed om te horen en ik ben daarom blij dat ik met dit bedrijf in contact gekomen ben want ik denk niet dat het notitieboekjes bedrukken door een andere partij beter, dan wel voordeliger uitgevoerd had kunnen worden. Kijk daarom ook eens op de site van greengiving.nl wanneer u ook met deze mensen wilt werken.

Deze specialisten konden voor een goede prijs mooie notitieboekjes bedrukken

Wij wilden graag mooie notitieboekjes bedrukken laten met het logo van ons bedrijf want dan zouden mensen altijd aan ons herinnerd worden wanneer zij een notitie zouden maken. Ik ben daarom blij dat ik met greengiving ben gaan werken omdat deze mensen het notitieboekjes bedrukken als geen ander beheersen. Mocht u dus ook een relatiegeschenk willen laten maken, dan kunt u hier ook een keer op de site gaan kijken.

Wilt u ook iets moois laten maken?

Mocht u nog inspiratie nodig hebben, dan kunt u:

  • Even naar de site greengiving.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen
  • Een keer contact opnemen om uw wensen door te nemen

Ik hoop dat u hier ook iets moois kunt laten maken. Wij zijn in ieder geval heel goed geholpen en wij merken dat onze klanten heel blij zijn met hun notitieboekjes.