Stef Zweers

stef-zweers.nl

Bloemen bezorgen is altijd een goed idee

2 min gelezen
Bloemen bezorgen

Bloemen bezorgenBloemen bezorgen vind ik een hele goede optie wanneer jij iemand net even wat persoonlijker wilt bedanken. Normaal stuurde ik mensen graag een kaartje, maar in dit geval vond ik dat toch niet helemaal toepasselijk. Het is namelijk zo dat ik het afgelopen half jaar stage heb gelopen bij het bedrijf waar ik dit altijd al wilde doen. Zij stonden in deze branche ongelofelijk goed aangeschreven en ik was dan ook door het dolle heen toen ik werd aangenomen. Tijdens deze periode heb ik ongelofelijk veel geleerd en ben ik heel erg goed begeleid. Het cijfer dat ik uiteindelijk heb gekregen, was een stuk hoger dan ik had verwacht. Achteraf bleek het zo te zijn dat dit kwam doordat mijn begeleider een goed woordje voor mij had gedaan. Hier was ik haar erg dankbaar voor en daarom wilde ik haar graag een mooi boeket sturen.

Bloemen bezorgen is professioneel

Bloemen bezorgen

De bloemen heb ik laten bezorgen op het kantoor waar ik heb gewerkt, want ik wilde het wel professioneel houden. Naar mijn idee zou dat het niet meer zijn als ik ze naar haar huis had verzonden. Ik heb gekozen voor een hele mooie bos rozen, omdat ik het idee had dat iedere vrouw hier wel blij van zou worden. De dag dat ze geleverd werden, ontving ik een mailtje van haar dat ze er ongelofelijk blij mee was. Dat vond ik fijn om te horen, want daar had ik het uiteindelijk toch voor gedaan. Ik kan het iedereen aanraden om zoiets te doen via BoeketCadeau. Deze webshop heeft namelijk een ongelofelijk groot assortiment en daarom is er voor ieder budget en iedere stijl wel iets te vinden. Eigenlijk kun jij het hier zo gek maken als jij zelf wilt, dus neem snel eens een kijkje als je benieuwd bent geworden!

Gerelateerd