Stef Zweers

stef-zweers.nl

Een bekende artiest boeken om mijn feestje helemaal compleet te maken

1 min gelezen

Een paar maanden geleden wilde ik een familiefeest organiseren.Het leek mij een heel leuk idee om op die manier de familie weer eens helemaal bij elkaar te hebben. Alles bij elkaar geteld zijn we met 70 mensen. Een behoorlijk gezelschap en bij ons gaat er geen familiefeestje voorbij zonder een optreden van een leuke artiest. ik wilde graag een bekende artiest boeken.

Na wat speurwerk het juiste adres gevonden

Ik had geen idee hoe ze dat bij voorgaande familiefeestjes hadden gedaan. Maar na een tijdje zoeken kwam ik op bekendeartiestboeken.nl uit. Van begin af aan een heel prettig contact en alles werd van te voren al helemaal tot in de puntjes geregeld. Ook op de dag zelf was er nog goed telefonisch contact over het tijdstip van het geplande optreden. Een bekende artiest boeken vond ik nog best een lastige klus. 

Welke zanger, zangeres of band moet je kiezen?

Kies je een artiest die momenteel heel populair is of eentje die bijvoorbeeld net de Voice of Holland heeft gewonnen? Bovendien moet de zangeres, zanger of band wel zorgen voor nog meer sfeer en goed bij de smaak van de feestgangers (in dit geval mijn familie) passen. Die zorg werd mij helemaal uit handen genomen. Door goed te luisteren en gerichte vragen te stellen kreeg ik een heel goed advies en het is een geweldig familiefeest geworden dankzij de fantastische advies en hulp van bekendeartiestenboeken.nl.