Stef Zweers

stef-zweers.nl

Tip: ballonnen met logo bedrukken

2 min gelezen

Vandaag zal ik stilstaan bij de mogelijkheid tot ballonnen met logo bedrukken. Die is mij namelijk recentelijk ter ore gekomen en ik heb het handig in kunnen zetten voor bedrijfsmatige promotie – maar het is natuurlijk tegelijkertijd een vermelding op een cadeaublog als dit waard. Immers, voor degenen die wel van een feestje houden, is dit natuurlijk de ideale manier om een partij behoorlijk op te leuken!

Tal van mogelijkheden bij Maxilia

Laat me je meenemen aan de hand van enkele voorbeelden, die de mogelijkheden bij Maxilia illustreren – en laat me beginnen bij het vertellen over het tal aan mogelijkheden.

198

Allereerst onderscheidt Maxilia zich door de prijzen. Alle bedrukkingen zijn sowieso voordelig, maar ook vind je er een speciale selectie van zéér goedkope ballonnen. Bij dit bedrijf kun je ze bijvoorbeeld al voor € 0,07 per stuk krijgen.

203

Ook is er de mogelijkheid je ballonnen extra snel te bestellen. Binnen vijf werkdagen ben je dan gegarandeerd klaar. Heb je je bestelling doorgegeven, dan ontvang je een proefdruk in je mailbox. Na goedkeuring wordt het binnen vijf dagen geleverd.

202

Extra voordeel, vooral ook voor de particuliere feestvierders, is er in het gegeven dat je de ballonnen met logo ook in een kleinere oplage kunt bestellen. Dat kan bij Maxilia al vanaf tien stuks, maar bij veel heb je ook de mogelijkheid vanaf 25 stuks te bestellen. Natuurlijk komt de stukprijs lager te liggen wanneer je in een grotere oplage bestelt, maar voor niet iedereen is dit natuurlijk erg relevant.

201

Ook heb je allerlei aparte ballonnen, bijvoorbeeld in opvallende vormen, zoals bovenstaande reuzegrote ballon van maar liefst 150 centimeter. Druk op alle afbeeldingen om naar de bijbehorende productpagina’s te gaan.

Gerelateerd