Stef Zweers

stef-zweers.nl

Zon in Marbella

1 min gelezen
marbella

Een mooie stad in spanje is de badplaats marbella. De stad staat bekend om zijn mooie stranden. In marbella zijn zo 10 stranden te vinden. Op de boulevard zijn veel lekkere strandtenten en eettentjes waar jij lekker kan genieten van heerlijk eten en de zon.

nachtleven

Voor de jongeren onder ons is het nachtleven daar echt geweldig. Veel drukke maar vooral populaire nachtclubs zijn er te vinden in Marbella. Het is een populaire plaats voor de jongeren maar het wordt pas echt toegankelijk als jij achttien jaar bent. Tegenwoordig zijn er veel plekken waar de toegankelijkheid van jongeren onder de achttien jaar minder is. Tegenwoordig zijn er weinig clubs waar jij binnenkomt op zestienjarige leeftijd. 

marbella

Plekken waar jij moet zijn

Veel mensen vinden het leuk om een beetje cultuur te proeven als zij op vakantie zijn. Veel gaan gewoon lekker winkelen, terras en genieten van de zon. Maar er zijn ook genoeg mensen die lekker avontuurlijk zijn en de stad gaan bekennen. Populair in marbella is de puerto banus dit is de jachthaven van de stad en tevens ook een geweldige plek om te bezoeken. Ook staat in deze plaats een standbeeld van Salvador Dalí, dit standbeeld staat in de Avenida del mar een straat waar allerlei kunst beelden staan. Ook is het leuk om per fiets het eiland te verkennen, zo kan je makkelijk alle straten in en zie je alle speciale plekken. De berg La Conche staat op het eiland de berg is maar 1200 meter hoog vergeleken andere bergen.

Gerelateerd