Stef Zweers

stef-zweers.nl

ZX Flux leuke schoenen

1 min gelezen

1Een hele goede middag beste lezers en welkom op mijn blog. Een tijdje geleden heb ik ZX Flux schoenen besteld via het internet. Dit was de eerste keer dat ik dit online deed dus ik was wel benieuwd of het goed zou verlopen aangezien ik er totaal geen verstand van had. Na dat ik de schoenen besteld had was het alleen nog wachten tot ze binnen kwamen en dat duurt voor je gevoel natuurlijk altijd langer dan normaal. Gelukkig ging dit snel voorbij en had ik de leuke schoenen al binnen een paar werkdagen binnen.

Nieuwe schoenen

2

Toen ik de Adidas ZX Flux eenmaal in mijn handen had was ik er meteen helemaal weg van en heb ze natuurlijk meteen aangetrokken om te kijken hoe ze staan en om ze even in te lopen. Toen ik in de spiegel keek was ik er nog steeds helemaal weg van, ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop en ik loop met trots over straat met mijn mooie schoenen.

Een leuke schoen

Het is ook een echt goede tip voor de mensen die geen tijd hebben of zin hebben om naar de stad te gaan voor hun schoenen en het gewoon op een rustige manier via het internet te doen. Ik ga de zomer heerlijk in met mijn mooie schoenen en misschien dat jij ook iets leuks kunt vinden op de site!3

Gerelateerd