Stef Zweers

stef-zweers.nl

Babykamer meubelen: in nagenoeg elke stijl verkrijgbaar

1 min gelezen

Babykamer meubelen zijn er in elke denkbare stijl. Kon je vroeger je babykamer alleen inrichten met recht toe recht aan-meubilair, behalve als je het geluk had om mooie erfstukken in je bezit te krijgen, of het geld om op maat te laten maken wat je wenste; dat is nu wel anders.

Van Disney tot rustig romantisch off-white, van kermis tot no nonsense

Het wordt nog lastig om je keuze te maken. Er is tegenwoordig zo’n diversiteit in babykamer meubelen. Wat dacht je van een commode met een fotoprint van Frozen? Ben je meer de mening toegedaan dat een babykamer rustig moet zijn, dan zijn er ook veel soorten strak vormgegeven meubels te koop.

Maak je babykamer helemaal af

Of je nu aanhanger bent van het principe “less is more” of juist niet, er zijn volop leuke accessoires verkrijgbaar, waarmee je je babykamer net dat beetje extra kunt geven. Een corduroy deurstopper van grof ribfluweel in de vorm van een vos staat altijd leuk en is naast decoratief ook nog eens nuttig.

Voor elke portemonnee

Tegenwoordig hoef je niet meer diep in de buidel te tasten voor iets moois. Goedkope babykamer meubelen zien er immers al lang niet meer goedkoop uit. Je kunt voor weinig geld een babykamer inrichten die zo uit een woonglossy lijkt te komen.

Gerelateerd