Stef Zweers

stef-zweers.nl

Een stoer geboortekaartje voor een stoere baby!

1 min gelezen
geboortekaartje

stoer geboortekaartjeDag allemaal, vandaag is het tijd voor groot nieuws! Ik heb namelijk een dochtertje gekregen. Dit is natuurlijk fantastisch, en mijn vrouw en ik willen dit natuurlijk aan iedereen laten weten, gelukkig zijn er geboortekaartjes! Wij zijn dan ook opzoek gegaan naar een stoer geboortekaartje. Dit is origineel en het leek ons erg leuk om te doen.  Helaas wisten wij niet waar we dit konden doen, en daarom heb ik hulp gevraagd bij een goede vriend van mij. Hij heeft pas geleden ook een kindje gekregen, en hij had een erg leuk geboortekaartje. Toen ik bij hem op de koffie kwam, vroeg ik het hem ook meteen. Hij vertelde me dat hij dit gedaan had op de website van Kiss geboortekaartjes. Hier kan je veel originele kaartjes kopen, voor verschillende categorieën. Toen ik thuiskwam, ben ik meteen naar de website van het bedrijf gegaan. Hier zag ik veel leuke kaarten, en inmiddels hebben mijn vrouw en ik het juiste kaartje al ontworpen, we hebben het naar iedereen toegestuurd, en we kunnen niet wachten op de reacties.

stoerVeel leuke reacties!

De reacties die wij kregen waren allemaal erg leuk. Binnenkort komen veel mensen langs om de baby te bewonderen. Wat ook leuk om te horen was dat veel mensen de kaart uniek vonden. Het is ons dus gelukt om het juiste kaartje te vinden en dat is natuurlijk erg fijn. geboortekaartje