Stef Zweers

stef-zweers.nl

Een kadoshop in Ermelo gevonden en niet duur

1 min gelezen
Kadoshop

Een kadoshop zocht ik bij de wel bekende zoekmachine van het internet. Zo kwam ik terecht op de website van De Zaak van Ermelo. Je verwacht het niet maar dit is een kringloopwinkel waar zij ook verschillende leuke cadeau’s verkopen. Zo kan je leuke tweedehandsspullen kopen, maar ook nieuwe spellen hebben zij in deze winkel in de assortiment. Ik besloot om naar deze winkel te gaan en een kijkje te nemen.  Wat mij bij binnenkomst meteen opviel is dat dit een grote winkel is. Met een oppervlakte van vijftienhonderd vierkante meter, kon ik mijn hart ophalen tussen allemaal leuke spulletjes.

kadoshopMooie kadoshop is dit zeker en ben dan ook geslaagd

Bij De Zaak van Ermelo werd ik zeer vriendelijk geholpen door een medewerker. De cadeau’s die ik zocht ben ik dan ook zeer zeker voor geslaagd bij deze onderneming. Naast leuke cadeau’s verkopen zij ook mooie meubels die zij zelf maken. De mooiste tafels en kasten heb ik hier gezien. Nu ik zo tevreden ben over dit bedrijf , ben ik al een aantal keren terug geweest. Deze kadoshop is dan ook echt een aanrader voor iedereen. Kijk anders eens op de website van dit bedrijf en zie wat ik bedoel.