Stef Zweers

stef-zweers.nl

Een mooie sigarenzaak in Venray

1 min gelezen

Voor mijn oom zocht ik een goede rookgerei voor bij zijn whiskey. Daarom zocht ik op internet naar sigarenzaak Venray. Zo kwam ik al snel op de website van Sigarenhuis Venray. Dit zag er zeer goed uit en besloot dan ook om naar de winkel te gaan van deze onderneming om mij te laten voorlichten voor een goede rookgerei. Bij binnenkomst van de winkel, reuk je meteen de heerlijke geur van gedroogd tabak. Een vriendelijke medewerker van deze onderneming begroeten mij en vroeg of hij mij kon helpen. Daarom vertelde ik hem dat ik iets speciaals zocht voor mijn oom.

De keuze is reuze bij deze onderneming

Bij deze sigarenzaak in Venray is de keuze enorm. Zo liet de medewerker van dit bedrijf mij allerlei goede sigaren zien die mijn oom goed zou kunnen roken bij een glas whiskey. Zo ook de exclusieve Gil Gonzáles Dávila Long Filler die ik per stuk of per kist van vijfentwintig kon kopen. Omdat deze rookgerei een hele goede is en niet heel goedkoop besloot ik er vijf te kopen voor mijn oom. Op de verjaardag van mijn oom gaf ik hem het cadeau, met rookgerei, en hij was blij verrast.